lördag 24 november 2007

Jul- o nyårshälsningar som vykort

Nu drar det sig snabbt mot jul och man vill gärna sända jul- och nyårshälsningar. Alla som har dator kan sända och ta emot elektroniska digitalbilder. Jag har ett program med både året-runt-vykort och speciella för gratulationer och helger. Här är tre exempel på foton jag tagit själv och behandlat för detta ändamål. Om du klickar på länken nedan hittar Du 12 sidor * 16 bilder att sända som vykort. Allt är gratis, så min reklam ger ingen kommersiell fördel. En av sidorna innehåller enbart jul- och nyårskort, och till dem klickar du under här (från den sidan kan du nå de andra):

Jul- o nyårskort från Lennarts nya vykortsservice




Du finner även sådana av både mig och andra här - sök upp ordet vykort i vänsterkolumnen.

Catweb har massor av vykorts-adresser.

Vill man köpa färdiga vykort att sända med vanliga postvägen går det bra att beställa på följande adress om du anger tfn el epost, så vi kan göra överenskommelse. e-post
Måtten är 450*300, papperskvalitet glossy, stadig tjocklek. Du betalar endast frakten 11 sek för 10 kort. I övrigt frivilligt att ge någon tia eller ej.


Det är för tidigt att säga God Jul, men förberedelserna är ju i full gång inför helgen. Jultidningar har länge sålts vid dörrarna och lussekatter och annat julbak är aktuellt. Och pepparkakshuset ska byggas.
Ha en bra förberedelsemånad! Om exakt en månad är det julafton.

Recensera gärna här!
Kristen Topplista från  Jesussajten.se

Inga kommentarer: